Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem.
 

Bestuur

Bouwen met Bouma's / Bestuur

Bestuur

Bouwen met Bouma’s heeft twee besturen; een bestuur in Nederland en een bestuur in Zambia. Het bestuur in Nederland faciliteert en het bestuur in Kaoma bepaalt welke projecten gesteund worden en op welke manier de donaties ingezet worden.

We geven u graag inzage in de financiën en ons beleidsplan.

Stichtingsvergadering

De vroegere familievergadering, nu stichtingsvergadering genoemd, vindt jaarlijks plaats om alle vrijwilligers, donateurs en iedereen die interesse heeft op de hoogte te brengen van haar activiteiten van het afgelopen jaar, haar plannen voor het komende jaar. De vergadering is jaarlijks elke eerste zondag van oktober.

Locatie en agenda zullen zodra bekend hier worden gepubliceerd.

Bestuur Nederland

Er is door het bestuur van BmB Nederland eind 2013 een beleidsplan opgesteld waarin zij haar plannen voor een langere periode (2014-2020) op een rijtje heeft gezet.

Wytze Bouma

voorzitter

Marjanne Schaper

secretaris

José Lenes

penningmeester

Wilmer Bouma

lid

Herman Bouma

Adviserend lid

Willem Bouma

Adviserend lid

Bestuur Kaoma

Alexious Sishwashwa ( voorzitter), Mevr. Mundanya (vice-voorzitter), Myianza Nakuponga (penningmeester), Theresa Banda (secretaris), Dorica Banda (tweede secretaris) en Prisca Mubita (lid).