Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem.

T: 06 – 26 39 83 52

BouwenmetBoumas-Zambia-Partin

Blog

Bouwen met Bouma's / Actueel  / Deelnemende parochies Vastenactie 2022
BouwenmetBoumas-Zambia-Project-vastenactie

Deelnemende parochies Vastenactie 2022

In 2022 worden in Mahilo, als uitbreiding van de bestaande school, 3 klaslokalen gebouwd. De school bestaat momenteel uit 13 lokalen, maar heeft dringend behoefte aan extra lesruimte. In totaal gaan er nu zo’n 1500 leerlingen naar deze school. Uiteindelijk is het streven het aantal leerlingen per lokaal te beperken tot maximaal 45. Doel is dat door een kleinere groepsgrootte de kwaliteit van het onderwijs kan worden verbeterd.

Het project in Mahilo is ingediend als eigen doel voor de vastenactie. Het project is samen met de Clara van Assisi parochie en de Fransiscus van Assisi parochie voorbereid. De Clara van Assisi parochie beslaat de Rooms-Katholieke kerken in Gorredijk, Oosterwolde, Drachen en Zorgvlied. De Fransiscus van Assisi parochie heeft locaties in Assen, Roden en Zuidlaren. Beide parochies hebben een website met meer informatie: zie claravanassisi.nl en franciscus-parochie.nl.

Wij hopen dat aan het einde van dit jaar een positief besluit over ons project is genomen door de organisatie van de Vastenactie!