Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem.

T: 06 – 26 39 83 52

BouwenmetBoumas-Zambia-Partin
 

Help mee

Bouwen met Bouma's / Help mee

BouwenmetBoumas acties opzetten

Wilt u een actie opzetten om geld in te zamelen voor stichting BouwenmetBoumas? Dat waarderen we enorm en we helpen graag!  Een actie opzetten met anderen, bijvoorbeeld met uw collega’s, vrienden, vereniging of kerkelijke gemeenschap is natuurlijk leuker dan alleen!

BouwenmetBOumas Winterfair Workum

Winterfair Workum 2023

 

Succesvolle BouwenmetBoumas acties uit het verleden zijn bijvoorbeeld:

  • Verkoop van kerstkaarten
  • Sponsorloop
  • Verkoop van pindakaaspothouders
  • Golftoernooi
  • Verkoop van tweedehandsspullen op marktplaats
  • Marktkraam of stand bemannen op een fair of beurs
  • Organiseren van een diner

Of gewoon een keertje meedoen, met bijvoorbeeld de Winterfair in Workum? Die is altijd erg gezellig. Stuur even een berichtje in contact.

Donateur worden

Ben je niet zo’n ‘activist’ maar wil je wel wat doen? Een financiële bijdrage geven kan natuurlijk ook. Of het nou eenmalig, maandelijks, per kwartaal of jaarlijks is, wij zijn met alle kleine beetjes blij! Houdt u van gemak? Download hier het formulier voor een doorlopende machtiging.

Ook kunt u online doneren via onze website.

Als uw periodieke gift voldoet aan een aantal voorwaarden, kunt u deze aftrekken in uw aangifte inkomstenbelasting. Hiervoor is een schriftelijke overeenkomst verplicht.

Wilt u iets afspreken wat u niet in deze overeenkomst kunt opnemen? Bijvoorbeeld dat de gift eindigt bij het overlijden van meerdere personen? Dan kunt u een overeenkomst door de notaris laten opstellen. Of u kunt zelf een schriftelijke overeenkomst opmaken tussen u en Stichting BouwenmetBoumas.

Lees aan  welke voorwaarden een periodieke gift precies moet voldoen om in aanmerking te komen voor aftrek in uw aangifte inkomstenbelasting, op www.belastingdienst.nl/giften.

Wilsbeschikking of testament

In een wilsbeschikking of testament kunt u laten opnemen dat een deel van uw nalatenschap moet worden geschonken aan BmB. Een testament kan alleen bij de notaris worden opgesteld. Een wilsbeschikking kan zonder notaris worden opgesteld. Zo’n beschikking moet gedateerd en ondertekend zijn.