Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem.

T: 06 – 26 39 83 52

BouwenmetBoumas-Zambia-Partin

Blog

Bouwen met Bouma's / Actueel  / In memoriam: Willem Bouma
BouwenmetBoumas-Zambia-Goed-doel-Project2008

In memoriam: Willem Bouma

Op 20 december 2021 is Willem Bouma, medeoprichter van Bouwen met Bouma’s en adviserend bestuurslid, tot ons grote verdriet overleden.

Sinds Willem in 2006 samen met zijn broers en zussen Bouwen met Bouma’s oprichtte, heeft hij zich altijd vol enthousiasme voor de stichting ingezet. Maar liefst vijf keer (2006-2010) reisde hij voor zes weken af naar het verre Zambia om de handen uit de mouwen te steken. Zijn ervaring als timmerman kwam daarbij natuurlijk goed van pas. Willem deelde zijn ervaringen graag bij de vele presentaties die hij over BmB gaf. Anderen enthousiasmeren en bij de stichting betrekken kon hij als geen ander. De afgelopen jaren bleef hij als adviserend bestuurslid actief voor stichting Bouwen met Bouma’s.

Willem, we zullen je altijd dankbaar blijven voor alles wat je voor de stichting en voor Zambia hebt betekend.