Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem.

T: 06 – 26 39 83 52

BouwenmetBoumas-Zambia-Partin

Blog

Bouwen met Bouma's / Actueel  / Een nieuwe/ extra bouwcoördinator
BouwenmetBoumas-Gerard Schoemaker

Een nieuwe/ extra bouwcoördinator

Herman Bouma is vanaf het eerste uur betrokken bij BmB. En BmB bestaat al bijna twintig jaar, dus Herman is ook wat ouder geworden. Hij zit nog steeds op zijn racefiets, maar toch, een overdracht kan beter te vroeg dan te laat komen. Vandaar dat het bestuur een vacature voor de functie van bouwcoördinator heeft geplaatst, en de keuze is gevallen op Gerard Schoemaker. Maar omdat Herman nog geen plannen heeft om te stoppen, is er op dit moment een dubbele capaciteit.

Wij wensen Gerard heel veel succes en hierbij en korte introductie door Gerard zelf.

Ik ben in augustus 68 jaar geworden en woon in Gaanderen, in de Achterhoek. Ik ben getrouwd met Cora die in de gezondheidszorg werkt. We hebben 3 kinderen. Machiel, onze adoptiezoon uit Zambia, Joske, onze dochter, getrouwd met Puck, sinds kort zijn ze de trotse ouders van onze eerste kleinkind Emanuel. Fedde is onze jongste zoon.

Na mijn opleiding aan de LTS en MTS ( bouwkunde) ben ik meteen aan de slag gegaan in het familiebedrijf Gebr. Schoemaker bouwmarkten en timmerbedrijf te Ulft / ’s-Heerenberg, alwaar ik nu 48 jaar werkzaam ben. Voorheen hebben wij met 4 broers achtereenvolgens de Doe Het Zelf formules PlusKlus, Fixet en Formido geëxploiteerd. Sinds een kleine 5 jaar hebben wij de panden verhuurd aan Praxis. Zelf zijn we verder gegaan met het timmerbedrijf wat nu al ruim 140 jaar bestaat.

Ontwikkelingswerk heb ik altijd gedaan, middels mijn wereldreis van 1,5 jaar en 3 jaar werken in Zambia voor de SNV. Daarnaast werk ik nu al zo’n 14 jaar als vrijwilliger bij PUM Netherlands Senior Experts. Daarbij heb ik zo’n 45 korte missies gedaan over de hele wereld m.b.t. mijn expertises, hout/meubelen, handel en bouwen.

In mijn vrije tijd drum ik graag in een band en we reizen veel met onze camper. Verder lezen, fietsen en sinds kort genieten we van Emanuel.

Toen ik de functie als project coördinator bij Bouwen met Bouma’s voorbij zag komen, als opvolger van Herman, wist ik meteen dat dit me op het lijf is geschreven!

Ik heb er zin in.